Patentaanvraag Samsung toont smartwatch met scherm op de zijkant

Samsung heeft een patentaanvraag ingediend voor een smartwatch met een scherm op de zijkant van het apparaat. Samsungs ervaring met buigbare schermen moet het horloge mogelijk maken. Op die zijkant moet het horloge basale informatie weergeven.

Het horloge kan aan de zijkant onder meer de tijd en het weer laten zien, blijkt uit de patentaanvraag. De fabrikant maakt niet precies duidelijk wat de meerwaarde is van het display aan de zijkant, maar vermoedelijk is het de bedoeling om vanuit meer hoeken informatie te kunnen aflezen. Het scherm aan de zijkant bestaat uit twee afzonderlijke delen en gebruikers kunnen het in zijn geheel tot 90 graden draaien. Door de technische omschrijving in de patentaanvraag lijkt het erop dat het gaat om een bestaand prototype en niet alleen een idee voor een smartwatch. Samsung heeft momenteel zo’n horloge niet in zijn assortiment. De fabrikant presenteerde anderhalf jaar geleden de Gear S2, zijn eerste klokje met roterende rand. Daarmee kunnen gebruikers de interface bedienen. Een dergelijke rand heeft de afgelopen najaar verschenen Gear S3 ook. Samsung Gear-patentaanvraag scherm op zijkant
Volg ons!

2 Comments

  1. Mari

    Graag zou ik willen winnen zodat ik een betere communicatie hebt met mij ouders en familie in het buitenland. Het gaat nu niet zo makkelijk want mij telefoon is niet meer goed, en mijn laptop is kapot en geen gewoon geld om te repareren of nieuwe te kopen.

  2. Vincent

    Lijk me wel leuk om een s8 te hebben

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *